Brașov. Autoturism răsturnat în sensul giratoriu dintre Cristian și Râșnov. Dragoș, angajat ISU către fetița sa de doi ani: „Rămâi puțin în masină că tata merge să vadă ce s-a întâmplat, este o masină răsturnată”

Last Updated on octombrie 26, 2022 Dragoş, ofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Ţara Bârsei” Braşov, a fost primul care a intervenit la accidentul din  apropierea unui sens giratoriu dintre localitaţile Cristian şi Râsnov.

Un autoturism s-a răsturnat, iar Dragoș, care se întorcea cu fetița de 2 ani de la bunici, nu a stat pe gânduri.

Brașov. Autoturism răsturnat în sensul giratoriu dintre Cristian și Râșnov. Dragoș, angajat ISU către fetița sa de doi ani: „Rămâi puțin în masină că tata merge să vadă ce s-a întâmplat, este o masină răsturnată” 1

„Duminică, în jurul orei 17.30, Dragoș împreună cu copilul său în vârstă de 2 ani si jumatate se întorceau de la bunici. La un moment dat în apropierea unui sens giratoriu, pe Ocolitoarea Brasovului, între localitațile Cristian și Râsnov, a văzut un autoturism răsturnat.

Dragoș nu a stat pe gânduri:
– Rămâi puțin în masină că tata merge să vadă ce s-a întâmplat, este o masină răsturnată.
Fetița nu prea a înteles despre ce este vorba…dar a stat cuminte în scaunul pentru copii.

Dragoș a coborât din mașină lăsându-și copilul asigurat și s-a îndreptat repede spre autoturismul răsturnat.
A sunat la 112 și a anunțat evenimentul. Până la sosirea echipajelor de urgență a abordat victima care era confuză.
Împreună cu un alt participant la trafic care deținea cunostinte medicale, au reusit să extragă victima în siguranță din autoturism, evaluându-i starea de sănătate.

Cu un ochi spre masina lui să vadă ce face fetița și cu un altul la victimă, Dragoș a monitorizat victima și a asteptat să ajungă echipajele medicale specializate.

Când a ajuns echipajul SMURD la fața locului acesta le-a transmis colegilor toate informațiile despre starea victimei care prezenta o plagă la antebratul drept, apoi și-a continuat drumul spre casă, urmând să răspundă la curiozitățile fetiței.

Victimei i s-a acordat asistenta necesară la fata locului de către paramedicii SMURD, iar ulterior aceasta a fost transportată la spital pentru ingrijiri medicale.

Faptul că a intervenit prompt pentru salvarea victimei spune multe despre caracterul de salvator al colegului nostru.
Felicitari pentru spiritul civic și implicarea de care ai dat dovadă !”, a transmis ISU Brașov.

Previous Story

Dan Alexa îl vrea pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi”

Next Story

Centrul Braşovului, blocat vineri de raliuri. Rute schimbate pentru autobuzele RATBV