Brașov. Șofer și șoferiță, prinși de Poliție când făceau întrecere pe Bulevardul Gării

Last Updated on octombrie 3, 2022 Doi șoferi au fost prinși de polițiști în timp ce se întreceau pe Bulevardul Gării. Întrecerea dintre cei doi a avut loc în jurul orei 2.30.

„Polițiștii au depistat în trafic două persoane, respectiv un tânăr în vârstă de 23 ani și o tânără, în vârstă de 20 ani, care desfășurau, cu două autovehicule, întreceri neautorizate pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru, citată de mytex.ro.

Brașov. Șofer și șoferiță, prinși de Poliție când făceau întrecere pe Bulevardul Gării 1

Dosarul penal a fost deschis pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”. Polițiștii au reținut permisele celor doi șoferi.

În noaptea de vineri spre sâmbătă (30 septembrie/1 octombrie), toate secţiile de poliţie din Braşov, jandarmii, mascaţii şi poliţiştii locali au fost în „consemnde razie”.

Cu efective mărite, poliţiştii â au acţionat, cu preponderenţă, în zona cluburilor de noapte din municipiul Braşov, în cadrul activităţilor desfăşurate fiind verificate 10 societăţi comerciale, 63  de autovehicule şi legitimate 105 persoane, potrivit raportului de misiune, informează bzb.ro.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.500 lei, dintre care 8 – pentru abateri de la codul rutier şi 6 – pe linie de ordine şi linişte publică. De asemenea, poliţiştii au reţinut 2 permise pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Previous Story

Accident Brașov. Două șoferițe s-au lovit pe podul de pe str. Hărmanului

Next Story

Cabana Caraiman din Bucegi, cumpărată de celebrul violonistul Alexandru Tomescu. „Nu vreau hotel de 5 stele, nu vreau să fac un business”