Accident Brașov. Două șoferițe s-au lovit pe podul de pe str. Hărmanului

Last Updated on octombrie 1, 2022 O femeie a fost rănită în urma unui accident care a avut loc ieri pe podul de pe str. Hărmanului din Brașov.

La data de 30 septembrie 2022, în jurul orei 17.30, pe strada Hărmanului, din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule.În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat o victimă, respectiv o femeie (conducătoare auto), care a fost transportată la spital, pentru investigații medicale de specialitate.

Accident Brașov. Două șoferițe s-au lovit pe podul de pe str. Hărmanului 1 Accident Brașov. Două șoferițe s-au lovit pe podul de pe str. Hărmanului 2

La testarea celor două conducătoare auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, citată de mytex.ro.

Tânăr din județul Brașov, prins la volan fără permis de conducere

„Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Holbav din județul Brașov, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de către polițiști, a mărit viteza de deplasare, continuându-și traseul spre localitatea Paltin.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, autoturismul fiind depistat abandonat pe marginea părții carosabile.

Conducătorul auto a fost identificat și depistat de către polițiștii brașoveni, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

De asemenea, cadrele de poliție au stabilit faptul că autovehiculul nu deține asigurare RCA, în acest sens fiind aplicată o sancțiune contravenționlă, iar în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale autoturismului.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Brasov.

Previous Story

A murit fobalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani! „Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3”

Next Story

Brașov. Șofer și șoferiță, prinși de Poliție când făceau întrecere pe Bulevardul Gării