A murit fobalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani! „Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3”

Last Updated on septembrie 30, 2022 Alexandru Vagner, fost fotbalist la FC Brașov, a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani. Vagner era internat în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov după ce în urmă cu zece zile, în data de 20 septembrie, suferise un infarct la un antrenament susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov.

”M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alex Vagner, potrivit liga2.ro.

Fostul fotbalist a acuzat în ultimele luni o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante.

La antrenamentul de marți, 20 septembrie al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

A murit fobalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani! „Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3” 1

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică.

„Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani. 😢
Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna.
Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3.
Mulțumim pentru efortul depus în culorile Galben-Negru 🟡⚫
Odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată.”, au transmis cei de la SR Brașov.

Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3. ”Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal”, explica, în 2018, Vagner, pentru Monitorul Expres, decizia de a renunţa la cariera de fotbalist.

Previous Story

(Video) Accident grav Brașov. Un bărbat a murit, altul în stare gravă după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Dâmbul Morii

Next Story

Accident Brașov. Două șoferițe s-au lovit pe podul de pe str. Hărmanului