(Video) Accident grav Brașov. Un bărbat a murit, altul în stare gravă după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Dâmbul Morii

Last Updated on septembrie 30, 2022 Accident teribil joi seara la ieșire din Brașov, pe DN 1, din zona Dâmbul Morii. Un bărbat a murit, altul A fost transportat în stare gravă la volan după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, autoturismele conduse de cei doi bărbaţi au intrat în coliziune pe DN1, în zona cunoscută sub numele de Dâmbu Morii, informează stiripesurse.ro.

(Video) Accident grav Brașov. Un bărbat a murit, altul în stare gravă după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Dâmbul Morii 1

Ambii şoferi erau inconştienţi la sosirea echipajelor de salvatori, unul fiind încarcerat, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Dintre cele două victime, doar una, care a intrat în stop cardio-respirator, a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical al SMURD sosit la faţa locului, fiind transportată la spital. Pentru cel de-al doilea şofer, un bărbat de 41 de ani, care a fost descarcerat de pompierii militari, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul acestuia.

 

(video Biz Brasov)

Previous Story

O grădiniță din Brașov va fi construită cu bani din PNRR. Contractul de finanțare a fost semnat

Next Story

A murit fobalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani! „Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3”