(Video) Accident Brașov. 6 copii au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în șant, pe DN11

Last Updated on septembrie 12, 2022 Şase copii au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau alături de doi adulţi s-a răsturnat pe DN 11 şi a ajuns în şanţul de la marginea şoselei, între Hărman şi Lunca Câlnicului.

Mai multe echipaje SMURD, dar şi autospeciale ISU au ajuns imediat la faţa locului, unde medicii le-au acordat primul ajutor celor 6 minori şi celor doi adulţi. Toţi erau conştienţi şi cooperanţi, informează observatornews.ro.

(Video) Accident Brașov. 6 copii au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în șant, pe DN11 1

Toate cele opt persoane din microbuz erau conștiente în momentul în care salvatorii au ajuns la ele.

Atât adulții, cât și copiii au fost evaluați de personalul medical la fața locului, iar apoi a fost luată decizia ca adolescenții, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, să fie transportați la Spitalul de Pediatrie din Brașov pentru investigații medicale amănunțite. Cei doi adulți din vehicul au refuzat transportul la spital, informează brasov.net.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat de rănirea celor șase copii.

Previous Story

Brașov. Parada Bicicletelor, astăzi. Cezar Crican: „În rândul șoferilor, trebuie înțeles că anormalul pe drumul public este vehiculul de 1.5-2 tone în care se află și pe care îl folosesc drept proteză pentru fiecare deplasare, deși pot la fel de bine și fără el”

Next Story

Bărbat operat la Brașov după ce a fost atacat de urs. Martor: „A crezut că e o vacă, un măgar și a vrut să treacă pe lângă el și direct a sărit pe el”