Bărbat operat la Brașov după ce a fost atacat de urs. Martor: „A crezut că e o vacă, un măgar și a vrut să treacă pe lângă el și direct a sărit pe el”

Last Updated on septembrie 12, 2022 Un bărbat a ajuns la Spitalul Județean Brașov după ce a fost atacat de un urs. Crezuse că e o vacă sau un măgar.

Un bărbat de 55 de ani din județul Buzău a fost atacat de un urs, pe stradă, după miezul nopții, în timp ce mergea spre casă. A fost operat la Spitalul din Brașov, iar acum este în stare stabilă, anunță Stirile Pro Tv.

Bărbat operat la Brașov după ce a fost atacat de urs. Martor: „A crezut că e o vacă, un măgar și a vrut să treacă pe lângă el și direct a sărit pe el” 1

Atacul a avut loc în satul Nemertea, aflat într-o zonă muntoasă a județului. Bărbatul a observat un animal de mari dimensiuni pe marginea drumului, dar și-a continuat drumul.

Ursul s-ar fi repezit la el. Când animalul s-a retras, victima a reușit să sune un apropiat.

Vasile Dragomir, martor: ”Zice vino cu mașina după mine să mă iei că m-a mușcat un urs. L-am găsit în locul unde mi-a zis, l-am băgat în mașină și ne-am găsit cu ambulanța pe drum. A crezut că e un animal pe marginea drumului, o vacă, un măgar și a vrut să treacă pe lângă el și direct a sărit pe el”.

În urma atacului, bărbatul a suferit răni grave la nivelul mâinilor și picioarelor. În jurul orei 5:00, a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Imediat a fost dus în sala de operație.

Un nou atac al urșilor și în Vâlcea

Un bărbat a fost rănit, iar mai multe animale omorâte la o stână în pădure. Jandarmii și pădurarii patrulează în zonele în care au fost văzute animale sălbatice și trag focuri de avertizare pentru a le alunga, anunță Europa FM.

Era trecut de miezul nopții cînd ursul a atact o stâna din comuna Titești Ciobanul a asmuțit câinii și a încercat să facă zgomot cît mai mult să alunge fiara. Două oi au fost omorâte.

Până la sosirea jandarmilor, ursul a fugit în pădure târând după el un animal domestic.

În municipiul Râmnicu Vâlcea, un bărbat din cartierul Fețeni care se afla cu vitele la păscut a fost sfâșiat de un urs

Bărbatul a încercat să își apere vitele și a devenit ținta sălbăticiuni.Victima a fost transportată la spital cu multiple răni pe brațe și torace.

Bărbat operat la Brașov după ce a fost atacat de urs. Martor: „A crezut că e o vacă, un măgar și a vrut să treacă pe lângă el și direct a sărit pe el” 2

Iar zilele trecute, noaptea târziu, un alt urs a fost fotografiat pe străzile orașului Horezu.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. 6 copii au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în șant, pe DN11

Next Story

Autostrada Braşov – Făgăraş la proiectare. Consiliul Județean a emis certificatul de urbanism