Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale”

Last Updated on septembrie 22, 2022 Au apărut noi detalii despre incidentul de ieri din Răcădău, unde 8 mașini au fost avariate, 5 au fost afectate de flăcări. Potrivit martorilor, o camionetă a luat foc și a pornit-o la vale.

Şoferul camionetei încerca să parcheze, pe o stradă în pantă din cartierul Răcădău, când a observat că ies flăcări la motor. A tras frâna de mână și a coborât imediat. În câteva clipe, incendiul a cuprins întreaga mașina, anunță Stirile Pro Tv.

Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale” 1

Proprietarul uneia dintre maşinile avariate: „Ne uitam la el şi dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale, a dat în asta şi apoi în aia. Șoferul se lua cu mâinile de cap, că nu avea ce-i face.”

Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale” 2

Martor: „O bubuitură după care, pe măsură ce camioneta cobora, mai multe bubuituri s-au auzit. Am văzut două persoane alergând la vale și se pare că au scăpat, după aceea s-a oprit camioneta.”

Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale” 3

Proprietarul uneia dintre maşinile avariate: „Da, efectiv, când m-am uitat în oglindă să deschid ușa să ies din mașină, venea după mine, era în colțul mașinii mele. Am așteptat să treacă, ce era să fac.”

Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale” 4

Martora: „Chiar m-am speriat foarte tare, chiar în spatele mașinii ăleia bușite am vrut să mă ascund, noroc că m-am dus mai încolo. Putea să mă lovească și pe mine.”

„Au fost avariate 8 autoturisme, dintre care 5 autoturisme au fost afectate de flăcari. O persoană de sex feminin care se afla în zonă s-a împiedicat și i s-a acordat asistență medicală la fața locului de către echipajul SMURD. Aceasta este în afara oricărui pericol”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale

Next Story

Aeroportul Brașov în atenția companiei poloneze LOT. „Cunoaştem faptul că în judeţul Braşov se fabrică produse alimentare de o foarte bună calitate care merită să fie cunoscute şi comercializate în Polonia”