Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale

Last Updated on septembrie 21, 2022 Panică astăzi în cartierul Răcădău după ce mai multe mașini au luat foc. Potrivit pompierilor, 8 mașini au fost avariate, 5 fiind mistuite de flăcări.

Pompierii militari braşoveni au mobilizat imediat la locul incendiului, care a avut loc pe o stradă dintr-un cartier al oraşului, 3 autospeciale cu apă şi spumă.

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale 1

La fața locului au fost trimise imediat trei autospeciale cu apă și spumă. Pompierii ajunși la fața locului au reușit să lichideze incendiul în scurt timp, însă focul deja afectase mai multe mașini parcate în acea zonă. Au fost avariate 8 autoturisme dintre care 5 autoturisme au fost afectate de flăcări.

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale 2

O persoana de sex feminin care se afla în zonă s-a împiedicat și i s-a acordat asistență medicală la fața locului de către echipajul SMURD. Aceasta este în afara oricărui pericol”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, citat de brasov.net.

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale 3

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale 4

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale 5

Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate cauza incendiului. Autorităţile încearcă să afle dacă a fost sau nu o mână criminală la mijloc, anunță Observator Tv.

Previous Story

Un brașovean prea curios a găsit un pistol pe drumul de Poiană. „Da, erau în 6 pungi. Am desfăcut prima pungă, a doua, a treia”

Next Story

Foto Brașov. Noi detalii după ce 5 mașini au ars în Răcădău. „Dintr-o dată poc! a început să bubuie și dintr-o dată a luat-o la vale”