Un brașovean prea curios a găsit un pistol pe drumul de Poiană. „Da, erau în 6 pungi. Am desfăcut prima pungă, a doua, a treia”

Last Updated on septembrie 21, 2022 Un brașovean, aflat la plimbare cu câinii săi pe drumul de Poiană, a găsit un pistol. De fapt a găsit niște pungi, dar, mult prea curios, a tras de pungi până a găsit pistolul.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au ridicat arma, una neletală, cu gaz şi încearcă acum să-l găsească pe proprietar, care, cel mai probabil, nu avea autorizaţie pentru ea.Ieşit la plimbare prin pădure, cu câinii săi, un bărbat a zărit un pet aruncat pe jos. A mers să-l ridice, pentru a-l arunca la un coş. Atunci a văzut că lângă sticlă erau aruncate şi mai multe sacoşe din plastic. Într-una dintre ele era o cutie, în care a găsit pistolul, anunță Observator Tv.

Un brașovean prea curios a găsit un pistol pe drumul de Poiană. „Da, erau în 6 pungi. Am desfăcut prima pungă, a doua, a treia” 1

Erau vreo 6 pungi. Suna ca o cutie goală.
Una în alta adică?
Da, erau în 6 pungi. Am desfăcut prima pungă, a doua, a treia… era o cutie, maro cu negru, am desfăcut-o şi… un pistol.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri. A sunat imediat la Poliţie.

Nu am pus mâna că ştiam, am sunat la Secţia 1 şi asta a fost.
Ce aţi văzut în cutie, chiar dacă nu aţi atins?
Un pistol, că doar am făcut armata. Un pistol negru cu mâner maro. Cu încărcător, da.

Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov, potrivit Monitorul Expres: Din primele cercetări efectuate în cauză, cadrele de poliţie au stabilit faptul că arma este neletală, cu gaz şi este supusă autorizării. Aceasta, împreună cu muniţia identificată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. 4 persoane rănite, două mașini făcute praf, pe Șoseaua Cristianului

Next Story

Foto Brașov. 5 mașini arse în Răcădău. O femeie a primit îngrijiri medicale