Explozie într-un bloc din Brașov. O persoană cu arsuri grave

Last Updated on septembrie 2, 2022 Pompierii din Brașov au intervenit în această dimineață după ce o explozie avut loc într-o garsonieră de pe strada Brazilor.

S-au deplasat la fața locului 2 autospeciale de stingere și 2 echipaje SMURD.
În urma evenimentului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală.

Explozie într-un bloc din Brașov. O persoană cu arsuri grave 1

Bărbatului i s-a acordat asistență medicală la fața locului de către personalul medical și a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Acesta era conștient. Nu au fost afectate și alte locuințe“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, citat de mytex.ro.

Celelalte locuințe din bloc nu au fost afectate, dar pompierii vor porni o anchetă pentru a afla cauza producerii deflagrației, anunță brasov.net. Și polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească cine se face vinovat de acest incident cumplit.

Previous Story

Brașov. Un călător și-a făcut nevoile într-un autobuz RATBV și nimeni nu a anunțat șoferul.„Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5”

Next Story

Brașov. Proiect imobiliar cu peste 2.000 de locuințe pe terenul Uzinei Roman