Brașov. Un călător și-a făcut nevoile într-un autobuz RATBV și nimeni nu a anunțat șoferul.„Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5”

Last Updated on septembrie 1, 2022 Pe Facebook au fost postate imagini cu fecale pe podeaua unui autobuz care circulă în Braşov. Persoana care a făcut publică fotografia a susţinut că un călător şi-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul de transport în comun, fără ca ceilalţi să-l anunţe pe şofer.

Oficialii Regiei de transport din Municipiu au confirmat incidentul, precizând că autobuzul a fost scos de pe linie pentru a fi igienizat, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov. Un călător și-a făcut nevoile într-un autobuz RATBV și nimeni nu a anunțat șoferul.„Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5” 1

Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5 ora 13:50 care şi-a făcut necesităţile fiziologice (caca) în autobuz şi mulţumiri călătorilor care nu au avut bunul simţ să vină să anunţe şoferul şi au stat în mirosul insuportabil…”, a scris o persoană pe Facebook, pe un grup al călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov.

Mesajul Regiei Autonome de Transport Brașov în urma fecalelor găsite
Purtătorul de cuvânt al RAT BV, Silviu Ştefan, a spus că, la ora 13:51, autobuzul 822 a fost retras din circulaţie pentru igienizare, iar de la capătul de linie respectivul autobuz a fost înlocuit.

„Adresăm o rugăminte tuturor călătorilor să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”, a spus oficialul regiei de transport public Braşov.

Mai multe autobuze și creșterea frecvenței trecerilor prin stații

RATBV S.A. crește frecvența trecerilor prin stații pentru 13 linii de transport public de călători de pe raza Municipiului Brașov, adaptând în acest fel oferta de mobilitate la cererea existentă din momentul începerii cursurilor unităților școlare, respectiv al evenimentului Festivalul Berii ce se desfășoară în Bartolomeu, după cum urmează:

  • pe liniile 5 și 23B va crește numărul de autobuze din data de 1 septembrie a.c.;
    pe liniile 6, 8, 16, 17, 22, 32, 34, 36, 52, 53 și 54, suplimentări din 5 septembrie 2022.

Pentru ca accesul spre și dinspre zona Bartolomeu, acolo unde are loc Festivalul Berii, să se desfășoare în condiții cât mai bune și mai sigure, RATBV recomandă tuturor brașovenilor și turiștilor ce vor să bea liniștiți o bere sau mai multe să lase autoturismele acasă și să folosească mijloacele de transport public, mai ales că, în perioada 1 – 11 septembrie 2022, autobuzele de pe liniile 5, 9, 16, 23, 23B și 28 vor circula în fiecare seară până la orele 24.00. Suplimentarea numărului de vehicule ce deservesc aceste linii se va face funcție de cererea de transport existentă”, au declarat reprezentanții RAT Brașov, citați de Biz Brasov.

Previous Story

(Foto/video) Aeroportul Braşov, la „testul Italia”. „Din 3 avioane care aterizează în orice moment în întreaga lume, 2 sunt dirijate cu echipamente produse de Thales”

Next Story

Explozie într-un bloc din Brașov. O persoană cu arsuri grave