Braşov: Se închide total traficul pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer. Rute alternative

Last Updated on septembrie 16, 2022 Traficul rutier de pe pasajul de la intersecția drumurilor naționale DN 11 și DN 10 se va închide complet începând de luni, 19 septembrie, de a ora 9.00, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov

Ca rute alternative, varianta ocolitoare propusă de DRDP Brașov pentru cei care doresc sa ajungă la Prejmer este pe ruta: DN11 Lunca Câlnicului – Prejmer. De asemenea, se poate folosi și ruta Varianta de Ocolire Brașov – Tărlungeni – Cărpiniș – Prejmer.

Braşov: Se închide total traficul pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer. Rute alternative 1

„De luni, 19 septembrie, se închide total traficul pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer‼ Lucrările de punere în siguranță de la Pasajul din cadrul nodului rutier de la intersecția DN11 cu DN10 au ajuns într-un stadiu care necesită restricționarea totală a traficului.

Restricția va intra în vigoare cu începere de la ora 9.00 din data de luni, 19 septembrie.

Varianta ocolitoare propusă pentru cei care doresc sa ajungă la Prejmer este pe ruta: DN11 Lunca Câlnicului – Prejmer Dar se poate folosi și ruta Varianta de Ocolire Brașov – Tărlungeni – Cărpiniș – Prejmer. Traficul se va relua pe pasaj la terminarea lucrărilor, adică după la sfârșitul lunii noiembrie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Pentru detalii legate de lucrările executate în zona pasajului și termenele de execuție vă rugăm să urmăriți filmulețul atașat”, au transmis cei de la DRDP Brașov.

Previous Story

(Foto) Brașoveancă rănită după ce două microbuze s-au ciocnit violent

Next Story

Brașov. 19 grade în școli? „Școlile care nu sunt branșate și au centrală proprie sper să aibă bani în buget să plătească gazul”