(Foto) Brașoveancă rănită după ce două microbuze s-au ciocnit violent

Last Updated on septembrie 16, 2022 Două microbuze s-au ciocnit violent în această dimineață în zona Aeroportului Sibiu, pe sensul Deva – Sibiu.O brașoveancă a fost rănită în urma accidentului.

Din primele cercetări efectuate, se pare că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau doi pasageri, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Timiș ar fi adormit la volan intrând în coliziune cu un microbuz transport marfă condus în fața sa de către o sibiancă în vârstă de 47 de ani”, spun polițiștii ajunși la fața locului, potrivit Turnul Sfatului.

(Foto) Brașoveancă rănită după ce două microbuze s-au ciocnit violent 1

În urma impactului o femeie în vârstă de 61 de ani, din județul Brașov, pasageră în primul microbuz, a fost rănită.

(Foto) Brașoveancă rănită după ce două microbuze s-au ciocnit violent 2

Două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospeciala de descarcerare și una de stingere au intervenit la locul evenimentului rutier. Echipajele medicale au evaluat și au stabilizat toate cele 4 persoane implicate în accident.

(Foto) Brașoveancă rănită după ce două microbuze s-au ciocnit violent 3

O persoană a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu. Este vorba despre femeia de 61 de ani, conștientă, care prezenta un traumatism toracic. Alte 3 persoane au refuzat transportul la spital, anunță sibiu100%.ro.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. Autoturism răsturnat pe str. Avram Iancu

Next Story

Braşov: Se închide total traficul pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer. Rute alternative