(Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!”

Începând de sâmbătă, arena liceului Johannes Honterus va fi redeschisă, anunță primarul Allen Coliban. Arena va fi deschisă publicului în fiecare seară între orele 17 și 22:00 pe toată durata verii.

„Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!

(Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!” 1 (Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!” 2

Astăzi am fost să inspectez stadiul lucrărilor și mă bucur să vă anunț că acestea vor fi gata pentru ca, începând din acest weekend să ne bucurăm cu toții de arenă. După doi ani în care a fost închisă publicului, după multe negocieri cu managementul liceului, căruia îi mulțumesc pentru colaborare, suntem pregătiți să redăm acest spațiu, publicului.

(Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!” 3 (Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!” 4 (Foto) Allen Coliban: „Sâmbătă se redeschide pentru toți brașovenii arena liceului Johannes Honterus, unde vă invit pe toți să vă bucurați din nou de sport în aer liber!” 5

Arena va fi deschisă publicului în fiecare seară între orele 17 și 22:00 pe toată durata verii și atâta timp cât vremea ne va permite. Avem zgură nouă, stadionul reabilitat și o nouă groapă de nisip pentru sărituri”, a transmis primarul.

Previous Story

Primarul Allen Coliban: „Avem trasee de MTB în Poiana Brașov! M-am dat și eu, pot să vă confirm că sunt foarte faine”

Next Story

FELICITĂRI! Maria Ilona Şocu din Brașov e cea mai rapidă poliţistă din lume