Claudiu: „Experienta din Spitalul Județean Brasov, secția Neurochirurgie et4 …Infirmierele sunt și ele ce trebuie. Dacă acum 2 ani la ora 6 tranteau usile, vorbeau tare, acum nu se mai aude nimic”

Last Updated on iulie 29, 2022 Un pacient a descris pe Facebook experiența avută la Spitalul Județean Brașov, la secția de Neurochirurgie.

Claudiu Secărea:Experienta din Spitalul Județean Brasov, secția Neurochirurgie et4
O sa las la urma interacțiunea avuta cu personalul secției neurochirurgie.

Claudiu: „Experienta din Spitalul Județean Brasov, secția Neurochirurgie et4 ...Infirmierele sunt și ele ce trebuie. Dacă acum 2 ani la ora 6 tranteau usile, vorbeau tare, acum nu se mai aude nimic” 1

Ultima oara am fost pe aceasta sectie acum 2 ani, operat la cervicală. Dacă atunci am ieșit cu niște păreri mixte, de data asta o sa ies convins ca mai avem o șansă.
Nu știu cine conduce aceasta secție, dar nu am făcut nicio diferența între un spital privat sau de stat. Curățenie impecabila, se spala foarte des pe jos, se curata tot timpul, siguranța pacientului este pe primul plan. Masca de protecție este purtata tot timpul de absolut toți angajații secției de neurochirurgie.

Mâncarea: dacă acum 2 ani mâncarea era acceptabila, acum este super ok, mâncare buna, de cantina. Sper ca nu doriți meniu de 5 stele, nici nu ar fi cazul de asa ceva, regim…etc.
De medici, numai de bine, profesioniști, empatic, amabili, oameni cu inima. Domnii medici Kacucs și Vicol fac minuni. Asa, prin târg, sa zice ca fac operații tare “mișto”, adică complexe și reușite.

Oricând m-aș lasă pe mana lor. Merita din plin aprecierea noastră. Și, da, sunt tineri și foarte buni în ceea ce fac. Avem viitor bun!
Aici interacțiunea cea mai mare o ai cu asistentele, dar schimbarea este majora.

Primele 2 zile nu-mi venea sa cred ca sunt la stat internat.
Sunt dedicate, amabile, săritoare, își fac treaba foarte bine. Am vazut și situații limita în care asistentele au acționat ca la carte. Totul s-a terminat bine.
Asistentele vorbesc cu tine, te asculta, îți spun sa le chemi imediat dacă ai cea mai mica problema sau durere. Și da, toate sunt la fel, profesioniste.

Am rămas uimit, în continuare nu sunt sigur ca sunt la stat internat.
Dar una peste alta, am cunoscut și omul, nu numai asistenta. Si sunt oameni ca noi, cu probleme, griji și uneori boli, unele chiar grave. Boli care fac hernia mea de disc sa pălească pe lângă ce au ele. Și vin la munca, vorbesc frumos, își fac treaba bine. Felicitări, sunteți tari!

Infirmierele sunt și ele ce trebuie. Dacă acum 2 ani la ora 6 tranteau usile, vorbeau tare, acu nu se mai aude nimic.
Din nou, pacientul pe primul loc. Își fac treaba bine dar discret. Felicitări!

Repet, pe această secție sunteți pe mâini bune, foarte bune!
Felicitări tuturor implicați în acest mecanism complex cum este secția de neurochirurgie. Funcționează ceas!
O distribuire va rog ca să le putem face munca cunoscuta și apreciata”.

Corneliu Teposu: Cam așa ceva mi-a zis mama și de secția ORL de la Tractorul, și de Chirurgie 2 de la Județean.

Cristina I.: Ma bucur ca mai exista o sansa ca pacienti sa fim tratati cu profesionalism si in conditii bune. Nu pot sa spun acelasi lucru despre spitalul de urgenta Floreasca, Bucuresti. Esti internat pt o afectiune, dar sigur poti muri din cauza ca tratamentul pt bolile cronice nu iti este administrat.

Previous Story

Brașov. Reacția Mall AFI după amenințarea cu bombă. Update. Amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj primită pe email-ul Poliției Locale Brașov

Next Story

Foto Brașov. Cum poţi să îţi faci praf şi un Audi, şi un Passat