Brașov. Reacția Mall AFI după amenințarea cu bombă. Update. Amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj primită pe email-ul Poliției Locale Brașov

Last Updated on iulie 29, 2022 Conducerea Mall-ului AFI  din Brașov a venit cu precizări după amenințarea cu bombă de ieri. Poliția Brașov a primit tot ieri o amenințare cu bombă la sediul UDMR …Cluj.

AFI Brașov:Legat de incidentul de joi, în care Poliția a primit o alertă cu bombă în zona Centrului Civic, strada 15 Noiembrie și a dispus evacuarea mall-ului AFI Brașov și a clădirii de birouri, AFI Europe precizează că:

Brașov. Reacția Mall AFI după amenințarea cu bombă. Update. Amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj primită pe email-ul Poliției Locale Brașov 1

🔵La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, Poliția Locală Brașov a primit pe adresa de corespondență electronică un e-mail privind faptul că într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Intervenția Poliției și Pompierilor a fost promptă, iar toate persoanele aflate în incinta mall-ului, precum și toți angajații din clădirile de birouri au fost evacuați fără probleme.
Primele investigații au indicat faptul că a fost vorba de o alarma falsă, iar magazinele si birourile își pot relua activitatea obișnuită.

În ciuda neplăcerilor provocate de acest incident, ne bucură faptul că nu a fost vorba decât de o alarmă falsă, iar toată lumea – de la clienții mall-ului, angajații din magazine și din clădirile de birouri, precum și forțele de ordine – au cooperat excelent pentru ca evacuarea să fie realizată în condiții foarte bune.

Preocuparea noastră pentru siguranța și bunăstarea clienților se traduce și prin faptul că ne asigurăm permanent de faptul că clădirile pot fi evacuate în mod eficient și într-un interval optim”.

Vezi aici Video:

Amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj / Informația a venit pe email-ul Poliției Locale Brașov

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a confirmat că și alerta cu bombă de la sediul UDMR Cluj a fost dată tot printr-un mail către Poliția Locală Brașov, asemenea celei de la AFI Brașov, anunță G4Media.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.45, în urma unui mesaj transmis pe adresa de corespondență electronică a Poliţiei Locale Brașov, cu privire la faptul că sediile unei organizații politice, situate în municipiul Cluj-Napoca, ar putea fi afectate de dispozitive explozibile, polițiștii au acționat cu celeritate pentru asigurarea zonelor.

Astfel că, la fața locului au fost dirijate efective de polițe, jandarmi și pompieri, pentru a sprijini activitatea specialiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Compartimentului Pirotehnic.
În urma verificărilor, s-a stabilit că alerta a fost falsă“, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, potrivit mytex.ro.

Previous Story

O fetiţă cu un bebeluș de 9 luni în braţe a căzut într-un canal pe o stradă din Codlea

Next Story

Claudiu: „Experienta din Spitalul Județean Brasov, secția Neurochirurgie et4 …Infirmierele sunt și ele ce trebuie. Dacă acum 2 ani la ora 6 tranteau usile, vorbeau tare, acum nu se mai aude nimic”