Brașov. Un bărbat își caută iubita care a dispărut în urmă cu 4 zile.

Last Updated on iulie 5, 2022 Un bărbat din Brașov a cerut ajutor după ce iubita lui a dispărut de 4 zile. Vinerea trecută, pe data de 1 iulie, femeia în vârstă de 34 de ani nu s-a mai întors acasă, iar iubitul ei s-a îngrijorat și a anunțat poliția. Oamenii legii spun că tânăra a fost văzută ultima oară pe Calea Feldioarei, din municipiul Brașov.

„La data de 02 iulie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 01 iulie 2022, concubina sa, în vârstă de 34 ani, nu a revenit până în prezent la domiciliu, fiind văzută ultima dată pe strada Calea Feldioarei din municipiul Brașov.

Brașov. Un bărbat își caută iubita care a dispărut în urmă cu 4 zile. 1

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 55 kg, constituție astenică, păr șaten, ce prezintă șuvițe blonde la vârfuri, ochi căprui.

La momentul plecării, femeia purta fustă de piele, scurtă, de culoare neagră, geacă de piele, de culoare neagră, tricou alb și teniși, de culoare neagră, cu talpă de culoare albă.

Femeia are asupra sa o geantă de culoare neagră și telefon mobil.

La momentul sesizării bărbatul nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, revenind la data de 04.07.2022, acordul privind mediatizarea fiind obținut la această dată.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit Biz Brasov.

Inițial concubinul femeii nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, dar pentru că nu a mai primit niciun semn de viață de la iubita lui, bărbatul a decis să facă publică dispariția, informează brasov.net.

Previous Story

Modernizarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov este finalizată

Next Story

Brașov. Parc nou în Noua. „Mai are un pic și va fi gata!”