(Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor”

Last Updated on iunie 20, 2022 Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Țara Bârsei” al judetului Brasov a dat curs invitatiei Maurer Imobiliare și a participat în week-end la evenimentul #Orăselul_copiilor desfășurat în cartierul Avangarden Bartolomeu.

Cei mici s-au bucurat de ateliere de joacă, au vizitat tehnica de interventie a salvatorilor și s-au pozat cu echipamentele pompierilor.
Totodată, s-au distribuit si flyere cu principalele reguli de prevenire si comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

(Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 1 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 2 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 3 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 4 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 5 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 6 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 7 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 8 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 9

„Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor și suntem convinși că această acvitate a fost apreciată de toti participanții”, au transmis cei de la ISU Brasov.

Cristina Nicodim: „Azi am transformat locul pe care îl numim ACASĂ într-un adevărat Orășel al Copiilor. 🎡🎠🎪

(Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 10 (Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor” 11
Împreună cu partenerii care ne-au fost alături, am reuşit să oferim copiilor o călătorie prin orășel plină de activități distractive, recreative și educative iar zâmbetul i-a însoțit pas cu pas.
PS: Revenim in zilele urmatoare cu albumul complet de poze de la eveniment”.

Previous Story

(Foto) Prima grădină urbană dintr-un spațiu public din Brașov, amplasată în Piața Unirii

Next Story

Fără apă pe mai multe străzi din Brașov și Săcele, timp de 24 de ore. Anunțul Companiei Apa