Fără apă pe mai multe străzi din Brașov și Săcele, timp de 24 de ore. Anunțul Companiei Apa

Last Updated on iunie 20, 2022 Compania Apa avertizează că va întrerupe pentru 24 de ore livrarea de apă potabilă pe mai multe străzi din Brașov și Săcele.

În perioada 21 iunie, ora 24.00 – 22 iunie 2022, ora 24.00, furnizarea apei va fi întreruptă sau presiunea la robinete va fi scăzută, pentru executarea unor lucrări de modernizare a rețelei de aducțiune a apei Ciucaș – Tărlungeni – Săcele – Brașov, anunță reprezentanții Companiei Apa, potrivit brasov.net.

Fără apă pe mai multe străzi din Brașov și Săcele, timp de 24 de ore. Anunțul Companiei Apa 1

Lungimea traseului este mare, iar operațiunile presupun golirea conductei și ulterior, umplerea ei. Zonele care urmează a fi afectate de această lucrare sunt localitățile: Brașov, Săcele, Tărlungeni, Zizin, Cărpiniș și Purcăreni.

Pentru municipiul Brașov, străzile sau obiectivele fără apă vor fi următoarele:

Calea București nr. 248 – 320 și 251 – 279
Gării Dârste
Fabrica de Bere Aurora
DN 1 Calea București nr. 1 – 41 (de la Hotel Ramada până la Dâmbu Morii)
Spitalul Sfântul Constantin
Cireșului
Andrei Bărneanu
Cedrilor (complexul Green Park Villas)

Pentru municipiul Săcele, străzile vor fi:

Ciucaș
Cocorului
Egretei
Anotimpului
Gospodarilor
Ana Bereczki

„Îi rugăm frumos pe toți clienții noștri care vor fi afectați de această lucrare, să își asigure o rezervă minimă de apă. De asemenea, pentru nevoi urgente, vom pune la dispoziție 2 cisterne cu apă, care vor fi amplasate inițial, după cum urmează: una în municipiul Brașov, la intersecția străzilor Calea București și Ioan Meșotă (în parcare), iar cea de-a doua în municipiul Săcele, în zona străzilor afectate. Dată fiind perioada lungă de timp pentru oprirea de apă, dar și complexitatea lucrării, îi sfătuim pe toți cei care au nevoie urgentă de apă să sune pentru a solicita deplasarea cisternei”, au declarat reprezentanții Companiei Apa Brașov, potrivit newsbv.ro.

Numerele de telefon disponibile non-stop sunt:

Pentru municipiul Brașov – 0268 926
Pentru municipiul Săcele – 0268/274700, interval orar 07.00 – 15.30
– 0268/276199, interval orar 15.30 – 07.00

Previous Story

(Foto) ISU Brasov la Orăselul copiilor din cartierul Avangarden Bartolomeu. „Ne bucurăm că am reusit din nou să le aducem zâmbetele pe față copiilor”

Next Story

Reabilitarea căii ferate Brașov-Sighișoara încetinită din cauza ploii. Lucrarea costă 1 miliard de euro