Întâlnire cu ursul în Poiana Brașov. Silviu: Bucuriile vieţii la Braşov. Pleci cu bicicleta să bei o bere la cabană şi te întâlneşti cu vecinul ieşit la păscut”

Last Updated on iunie 23, 2022 Un consilier județean brașovean s-a întâlnit cu un urs în timp ce se plimba cu bicicleta prin Poiana Brașov.

„Bucuriile vieţii la Braşov. Pleci cu bicicleta să bei o bere la cabană şi te întâlneşti cu vecinul ieşit la păscut. La ce iarba verde si grasă a crescut pe pârtie, îl înţeleg perfect pe micuţ, nici eu nu aş rezista să stau doar in pădure”, a scris consilierul Silviu Ivan-Nunvailer pe Facebook. 

Întâlnire cu ursul în Poiana Brașov. Silviu: Bucuriile vieţii la Braşov. Pleci cu bicicleta să bei o bere la cabană şi te întâlneşti cu vecinul ieşit la păscut” 1

„Era pui, avea doar 1 an. Daca aparea si maica-sa clar nu mai era funny intalnirea”, a mai transmis acesta.

Pui de urs prins la furat de cireșe într-o localitate din Vrancea. Localnic: „Măi, dă-te jos de acolo”

Puiul de urs a fost filmat joia trecută „la furat de cireșe” într-o grădină din satul Roșcari, comuna Dumitrești, județul Vrancea.

Deși încă era lumină afară, ursul a intrat în sat și s-a urcat în cireș. „Măi, ce faci acolo, măi? Sare pe noi! Băi, băiatule. Înseamnă că-i ursoaica. Băi, eşti nebun la cap! Uite-l! Uite-l! Măi, dă-te jos de acolo”, se aud bărbații care au filmat momentul, citați de libertatea.ro.

După ce şi-a terminat festinul, puiul a coborât din pom şi şi-a văzut de drum spre pădure, fără alte incidente.

Imagini cu ursul în pădurea Scroviștea de lângă București

Un urs a fost surprins vineri în pădurea Scroviștea din comuna Ciolpani, la circa 30 de km de București. Minsitrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că în cazul animalului soluția este relocarea sa într-o zonă de munte, anunță G4media.

Primarul localității Ciolpani din județul Ilfov, Călin Bogdan Cristian, a anunțat vineri că reprezentanții Ocolului Silvic și Gărzii Forestiere au avertizat că în zonă a fost găsit un urs ”care ar putea fi periculos”.

Previous Story

Brașov. Afaceristul Ioan Neculaie nu scapă de pușcărie. ICCJ i-a respins recursul în casație și va extrădat din Grecia

Next Story

Brașov. Loc de parcare licitat la un preț record în Astra: 6.500 de lei/an