Brașov. Loc de parcare licitat la un preț record în Astra: 6.500 de lei/an

Last Updated on iunie 23, 2022 Brașovul consemnează un nou record în ceea ce privește un loc de parcare. În cartierul Astra, licitația pentru un loc de parcare a pornit de la suma de 144 de lei/an și a fost câștigat cu 6,500 de lei/an.

Este vorba şi de un loc de pe strada Hermann Oberth care a fost vizat de mai mulţi locatari din zonă, ţinând cont că majoritatea parcărilor de pe această stradă sunt de anul trecut parcări publice.

Brașov. Loc de parcare licitat la un preț record în Astra: 6.500 de lei/an 1

În final, în competiţie au rămas doar două persoane, un bărbat şi o femeie, care, deşi locuiau pe străzi mai îndepărtate de locul cu pricina, au licitat strâns. Locul a fost atribuit în final braşovencei, care a licitat până la suma de 6.500 de lei/an. Preţul iniţial de închiriere era de numai 144 lei/an, informează g4media.ro.

Totuși, cei care nu prind un astfel de loc de reședință își pot achiziționa un abonament special în parcările publice, la prețul de 144 lei/an, numai că nu au un loc fix, transmite bizbrasov.ro.

Mulți au decis să apeleze la această soluție tocmai pentru a nu se ajunge la adevărate „bătălii” între vecini.

Previous Story

Întâlnire cu ursul în Poiana Brașov. Silviu: Bucuriile vieţii la Braşov. Pleci cu bicicleta să bei o bere la cabană şi te întâlneşti cu vecinul ieşit la păscut”

Next Story

Brașov. Un autobuz electric a luat foc în trafic. „Toți călătorii care erau în autobuz s-au autoevacuat”