Brașov. O tânără de 23 de ani a fost agresată sexual în pasajul de la Gara Mare

Last Updated on iunie 23, 2022 O tânără de 23 de ani a reclamat Poliției faptul că a fost agresată sexual în pasajul CFR de la Gara mare, anunță brasov.net. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 19 iunie 2022, în jurul orei 18.45, în timp ce se aflau într-un pasaj CFR din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin ar fi efectuat, în mod repetat, atingeri neconsimțite unei tinere, în vârstă de 23 ani.

Brașov. O tânără de 23 de ani a fost agresată sexual în pasajul de la Gara Mare 1

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 33 ani, din județul Covasna, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru pentru mytex.ro.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Previous Story

Turiştii care urcă pe Transfăgărăşan pot vedea în timp real cum este la Cota 2000. „Camera web îi ajută pe turişti să vadă, live, starea vremii”

Next Story

Brașov. Afaceristul Ioan Neculaie nu scapă de pușcărie. ICCJ i-a respins recursul în casație și va extrădat din Grecia