Cartier improvizat de rulote şi autorulote, la marginea Râşnovului. „Avem libertate, vedem mai multe locuri decât stând la un hotel”

Last Updated on mai 16, 2022 Râșnovul are un nou cartier, de rulote. În sezonul de vară, turiștii preferă cazarea la rulotă, pentru o mai multă libertate.

La poalele masivului Postăvarul, lângă staţiunea Râșnov, au răsărit deja zeci de rulote şi corturi. Oamenii şi-au adus căsuţele pe roţi, iar în prezent se bucură de o şedere în mijlocul naturii, departe de zgomotul oraşului, scrie observatonews.ro.

Cartier improvizat de rulote şi autorulote, la marginea Râşnovului. „Avem libertate, vedem mai multe locuri decât stând la un hotel” 1

Înseamnă orice altceva decât oraş. Poţi să ai orice vilă la oraş, oricâte camere, orice suprafaţă, nu ai liniştea pe care o ai când eşti plecat cu rulota. Noi rulotiştii avem o vorbă: „Curtea noastră e acolo unde campăm”, spune un turist.

De ce preferă turiştii să meargă cu rulota

Fie că se odihnesc în corturi, sau în rulote, turiştii se simt ca la ei acasă.

Practic este un apartament pe două roţi, are zonă de living, dormitor, baie separată, cabină de duş separată, adaugă un alt turist.

Iar pentru alţii, cazarea clasică este de domeniul trecutului.

Avem libertate, vedem mai multe locuri decât stând la un hotel, spune o turistă.

„Înseamnă orice altceva decât oraş. Poţi să ai orice vilă la oraş, oricâte camere, orice suprafaţă, nu ai liniştea pe care o ai când eşti plecat cu rulota. Noi rulotiştii avem o vorbă: Curtea noastră e acolo unde campăm.”, spune un turist, potrivit brasov.net.

„Practic este un apartament pe două roţi, are zonă de living, dormitor, baie separată, cabină de duş separată, adaugă un alt turist. Iar pentru alţii, cazarea clasică este de domeniul trecutului. Avem libertate, vedem mai multe locuri decât stând la un hotel”, spune o turistă.

În camping, taxa pentru ședere îndelungată este de aproximativ 100 de lei pe an.

Previous Story

Brașov. Turist amendat după ce a rupt câteva narcise din Dumbrava Vadului

Next Story

Brașov. Oraşul cu 1.000 de „ochi” pentru străzi mai sigure