Brașov. Cum a reuşit un bărbat să distrugă 56 de maşini “dintr-un foc”

Last Updated on mai 3, 2022 Un bărbat din Brașov este cercetat de Poliție după ce a avariat aproximativ 50 de autoturisme.

Fără să se gândească o clipă la consecințe, bărbatul din Brașov a lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile laterale, stopurile şi chiar portierele. În total, 56 de mașini au fost distruse sau avariate, scrie spynews.ro.

Brașov. Cum a reuşit un bărbat să distrugă 56 de maşini "dintr-un foc" 1

Bărbatul a plecat din club în jurul orei 04 de dimineață, de 1 Mai. Se afla în stare de ebrietate și a continuat să distrugă autoturismele până în momentul în care o echipă de jandarmi a ajuns la fața locului și l-a oprit.

De abia la ora 05:25, bărbatul a fost văzut de un localnic. Acesta a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112, și le-a spus oamenilor legii din Brașov ce se întâmplase. Bărbatul continua să lovească cu pumnii și picioarele mașinile din zonă.

Vecinii, treziţi la 5 dimineaţa de zgomotele de pe stradă, au anunţat imediat poliţia.

“În temeiul sesizării au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condusă la sediul unității de Poliție, unde a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, din municipiul Brașov”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citată de observatornews.ro.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru distrugere.

Previous Story

Alertă alimentară la Carrefour și Metro Brașov! Pepene cu pesticide. ANSVSA: „Vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazine”

Next Story

Brașov. A murit medicul Ionel Moldovan