Alertă alimentară la Carrefour și Metro Brașov! Pepene cu pesticide. ANSVSA: „Vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazine”

Last Updated on mai 3, 2022 Un lot de pepene verde cu conţinut depăşit de pesticide, importat din Turcia, a fost retras ieri, 2 mai, de la vânzare din magazinele Carrefour și Metro din Brașov.

„Vă informăm că am fost notificați de către furnizorul SC Microfruits SRL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire valori admise de reziduuri pesticide – Bromopropilat și Imidacloprid.

Alertă alimentară la Carrefour și Metro Brașov! Pepene cu pesticide. ANSVSA: „Vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazine” 1

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 13.05.2022, urmând să primiți contravaloarea lui”, anunță ANSVSA.

Același tip de anunț a fost transmis către ANSVSA și de Carrefour.

„Vă informăm că urmare a depasirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Bromopropilat si Imidacloprid) SC MICROFRUITS SRL a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la client a articolului mentionat mai jos.

Motivul rechemarii: depasire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Bromopropilat si Imidacloprid)

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 18.04.2022-20.04.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau sa le returneze in magazinele Carrefour pana pe 13.05.2022, urmand sa fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal.”

Previous Story

Video Brașov. Incendiul din Bartolomeu a fost lichidat. Pompierii s-au luptat 7 ore cu flăcările

Next Story

Brașov. Cum a reuşit un bărbat să distrugă 56 de maşini “dintr-un foc”