Brașov. A murit medicul Ionel Moldovan

Last Updated on mai 5, 2022 Este doliu în lumea medicală, după decesul medicului Ionel Moldovan (69 de ani), medic ginecolog cu mai bine de 37 de ani experiență, anunță mytex.ro.

Dr. Ionel Moldovan a activat atât în mediul privat, cât și la Maternitatea Brașov. Acesta s-a născut în data de 5 februarie 1953, la Braşov.

Brașov. A murit medicul Ionel Moldovan 1

Colegiul de Onoare al Brasovului-Aleea cu Stele Judetul Braşov -ONG: „Doliu în lumea medicală. S-a stins dr. Ionel Moldovan…
S-a stins dr. Ionel Moldovan. Lumea medicală brașoveană este în doliu. A fost medic ginecolog mai bine de 37 de ani şi a avut la activ mii de naşteri. S-a născut în data de 5 februarie 1953, la Braşov.
Colegiul de Onoare al Braşovului transmite Sincere Condoleanțe familiei indoliate !”

„M-am hotărât să devin «mamoş» când aveam şase ani. La serviciul tatălui meu venea cineva care practica această meserie şi povestea mereu lucrurile bune la care lua parte. Naşteri, operaţii sau alte tipuri de intervenţii. Viaţa spectaculoasă este cea care m-a atras şi nu m-am mai gândit la nicio altă meserie”, mărturisea medicul în urmă cu mulți ani, potrivit newsbv.ro.

Previous Story

Brașov. Cum a reuşit un bărbat să distrugă 56 de maşini “dintr-un foc”

Next Story

Oficial. NU se va zbura de pe Aeroportul Brașov din noiembrie! Declarații șeful Aeroportului