Brasov. Auchan Coresi închis de Protecția Consumatorului

Last Updated on mai 26, 2022 Hypermarketul Auchan din mall-ul Coresi a fost închis de inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Potrivit unor surse citate de bizbrasov.ro, controlul a fost coordonat chiar de președintele ANPC, Horia Constantinescu, care a venit la Brașov să îi demonstreze comisarului Cattani, Sorin Susanu, că el este șeful, după ce acesta a ieșit în presă și a arătat mai multe nereguli de la nivelul conducerii ANPC.

Brasov. Auchan Coresi închis de Protecția Consumatorului 1

Potrivit unor surse din interiorul instituției, controalele vor continua în această seară în centrul orașului, fiind vizate mai multe terase.

Informația a fost confirmată de Sorin Susanu pentru mytex.ro, care a precizat că au continuat controalele ANPC, ieri seară, și în centrul orașului, fiind vizate mai multe terase.

Update

Verificările comisarilor de la Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au continuat miercuri seară, după ce mai devreme a fost închis hypermarketul Auchan din Coresi Shopping Resort. După ce au mutat controalele în centrul Brașovului, comisarii au decis închiderea mai multor localuri, anunță Biz Brasov.

Toate localurile închise trebuie să remedieze neconformitățile descoperite de comisari, după care se pot redeschide. „Comisarii nu sunt agresivi, dar sunt hotărâți să nu accepte nicio greșeală”, ne-a declarat proprietarul unuia dintre localurile închise.

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban, prima reacție despre noul sistem de  tarifare al parcărilor, după victorie obținută în instanță

Next Story

Jaf la Brașov. Au furat o mașină în care erau 140,000 de euro, din parcarea unui Mall