Jaf la Brașov. Au furat o mașină în care erau 140,000 de euro, din parcarea unui Mall

Last Updated on mai 26, 2022 Poliția anunță că anchetează doi bărbați, unul din Brașov, unul din Brăila, care ar fi furat un autoturism din parcarea unui mall în care se aflau 140,000 de euro.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că două persoane de sex masculin ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat în incinta unui centru comercial din municipiul Brașov, iar din interiorul acestuia ar fi sustras suma de aproximativ 140.000 euro, anunță Biz Brasov.

Jaf la Brașov. Au furat o mașină în care erau 140,000 de euro, din parcarea unui Mall 1

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 ani, ar fi sustras autoturismul în cauză și l-ar fi condus pe raza municipiului Brașov, ulterior abandonându-l, iar din interiorul acestuia ar fi sustras suma de aproximativ 140.000 de euro.

Activitatea infracțională a acestuia ar fi fost înlesnită de către bărbatul, în vârstă de 52 ani, din județul Brașov, care i-ar fi asigurat deplasarea până la locul săvârșirii faptei și ulterior, preluarea acestuia de la locul abandonării autovehicului.

La data de 25 mai a.c., polițiștii au efectuat 8 percheziții domicilare în județele Brașov și Brăila, la locuințele și sediile profesionale ale persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, obiecte de vestimentație, resturi vegetale,

2 instalații artizanale destinate inhalării de substanțe pe cale orală, medii de stocare electronice și alte mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov, citați de brasov.net.

Revenim cu detalii.

Previous Story

Brasov. Auchan Coresi închis de Protecția Consumatorului

Next Story

Brașov. Allen Coliban: 32 de terenuri de sport vor fi reabilitate/construite