Avioane militare americane deasupra Brașovului. „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului”

Last Updated on februarie 20, 2022 Războiul din Ucraina a făcut ca trupe NATO să vină aici pentru apărarea României. Soldații NATO au venit și cu avioane.

BoardingPass: „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului.
Unul dintre ele, McDonnell Douglas KC-10A Extender, deja se întoarce spre Marea Britanie, însă Boeingul KC-135R Stratotanker încă se află în zona Brașovului.
Avioane militare americane deasupra Brașovului. „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului” 1

⚠️ Reține! Toate avioanele care au în denumire „Stratotanker”, „Extender” sau „MRTT” și efectuează manevre similare celor din captura de ecran de cele mai multe ori realimentează în aer alte avioane (de vânătoare, de monitorizare).”

Spațiul aerian al României a fost intens circulat, după ce avioanele au evitat să mai traverseze Ucraina

Spațiul aerian al României a fost intens circulat, potrivit site-ului de monitorizare a zborurilor flightradar24.com, după ce Ucraina a sfătuit companiile aeriene să evite să zboare deasupra apelor deschise ale Mării Negre de luni până sâmbătă, din cauza exerciţiilor navale ruseşti care au loc acolo, anunță Observator TV.

Avioane militare americane deasupra Brașovului. „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului” 2

O dronă americană supraveghează tot ce mişcă la graniţele cu Rusia şi Belarus

O puternică dronă americană de tip Northrop Grumman RQ-4A Global Hawk era una dintre puţine aeronave care survolau ieri Ucraina.

Avioane militare americane deasupra Brașovului. „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului” 3

Decolată din Italia, aeronava fără echipaj uman la bord a ajuns în Ucraina, in noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00,00, traversând spaţiile aeriene ale Greciei, Bulgariei şi României şi a survolat în buclă, de mai multe ori, la o altitudine medie de 18.000 de metri, zona apropiată Crimeei, dar şi frontierele cu Rusia şi Belarus. Drona s-a aflat pe teritorul Ucrainei cel puţin 16 ore,, anunță Adevarul.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână”

Next Story

Se închid? Facturi uriașe la gaz pentru hotelurile din Poiana Brașov