Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână”

Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână”

Last Updated on februarie 20, 2022 Consiliul Județean Brașov anunță că a început negocierile cu Wizz Air, Blue Air, Lufthansa, Lot, Turkish și El Al, dar şi cu TAROM şi cu Air Bucharest

Dintr-un interviu acordat recent de Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, compania Wizz Air este interesată să opereze zboruri pe 15 rute internaționale din și spre Brașov.

Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână” 1

Cu Wizz Air avem cele mai avansate discuții, care ne-au dat și o listă de 15 destinații pe care ar urma să le opereze de la Brașov. Suntem în stadiul în care ne-au trimis chiar contractul pentru a-l parcurge și, ulterior, să îl semnăm”, a declarat Alexandru Anghel, potrivit BoardingPass.ro, care citează BizBrașov.

Același oficial afirmă că ar urma să fie programate în jur de 40 de zboruri pe săptămână din și spre Brașov, iar în sezonul de vară numărul acestora va crește datorită zborurilor charter.

Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână, în jur de șase pe zi, iar numărul acestora ar urma să crească în momentul în care vom avea chartere – 2-3 luni pe an”, a afirmat Alexandru Anghel în același interviu acordat BizBrașov, potrivit mytex.ro.

NU se va zbura de la 1 noiembrie!

Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav va fi operaţional începând cu data de 1 noiembrie a acestui an, anunțau, în urmă cu două săptămâni, reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov.

Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână” 2

Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul CJ Braşov, a declarat, pentru BizBrașov, că data amintită nu înseamnă că va fi și data primului zbor.

„Atenție! Am spus că de la 1 noiembrie 2021 aeroportul va deveni operațional, nu când va avea loc primul zbor. Primul zbor depinde de operatorii aerieni, pentru că dacă aceștia nu vor avea clienți, nu vor zbura să plimbe aer”, spune Anghel.

Previous Story

Braşovul a scăpat de perversul de pe autobuzlee RATBV. Bărbatul care oripila comunitatea a murit în timpul anchetei

Next Story

Avioane militare americane deasupra Brașovului. „Cele două avioane americane, pe care multă lume le-a observat pe Flightradar24, au efectuat sâmbătă după-amiază misiuni de realimentare aeriană în zona Brașovului”