Braşovul a scăpat de perversul de pe autobuzlee RATBV. Bărbatul care oripila comunitatea a murit în timpul anchetei

Last Updated on februarie 20, 2022 S-a încheiat scandalul de pe autobuzele RATBV.  Un bărbat care obişnuia să facă perversiuni sexuale în faţa fetiţelor care circulau cu autobuzele RAT Braşov a decedat în perioada în care poliţiştii derulau o anchetă pentru faptele sale.

Părinţii se plângeau că autorităţile nu fac nimic, însă, problema s-a rezolvat în mod neaşteptat. Deoarece s-au depus şi plângeri, s-a deschis o anchetă care urmărea să scoată la iveală ce se întâmplă în autobuze. Surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul a decedat între timp. Plângerea a fost făcută în luna septembrie a anului 2021, când o fetiţă le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, anunță Adevarul.

Braşovul a scăpat de perversul de pe autobuzlee RATBV. Bărbatul care oripila comunitatea a murit în timpul anchetei 1

Era în autobuz, pe linia 41 şi mergea spre şcoală, când un bărbat s-a masturbat în faţa ei. Mama fetei a făcut publică întâmplarea şi a lansat o petiţie prin care cere pedepsirea vinovatului. Femeia era nemulţumită că autorul se plimbă, liniştit, pe stradă, iar autorităţile nu fac nimic.

Mai mulţi braşoveni au povestit şi ei că au avut întâlniri neaşteptate cu acest individ, însă este vorba doar de întâmplări petrecute până în toamna anului trecut.

Braşovenii pot sta, însă, liniştiţi, deoarece surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul a decedat în octombrie 2021, la o lună după ce a îngrozit-o pe copilă cu fapta sa.

„Dragi braşoveni! Numele meu este Cibian Maria şi sunt mama unei fetiţe de 12 ani. Anul trecut, în septembrie, în timp ce se afla în autobuzul 41 mergând spre şcoală, un individ s-a masturbat în faţa ei, profitând de faptul că era în spatele autobuzului.

Fapta a fost dovedită şi avem filmarea din autobuz. Au trecut peste 5 luni, iar acest individ se plimbă liniştit pe străzi… La audieri declara că el a crezut că fetiţa are 18 ani… Totul stă pe loc. Iniţiez această petiţie şi doresc să strâng cât mai multe semnături pentru a arăta că locul acestui individ este în puşcărie şi nu printre copiii noştri”, a scris Maria Cibian în petiţie, un alt apel fiind făcut şi pe pagina ei de Facebook, anunță bzb.ro.

Braşoveanca spune că fetiţa a intrat în depresie de atunci. „Dumnealui s-a masturbat în faţa fetiţei mele în autobuz la ora 11.40 a.m. şi se vrea salvat cumva… Ce ziceţi dragi braşoveni? (Fetiţa a intrat în depresie şi sănătatea ei este şubredă).

Credeţi că merită iertarea pentru că e prima data când a fost descoperit… nu când a făcut???… că sunt «nuanţe» ale codului penal şi îl vor ajuta… ca de exemplu faptul că el nu cunoştea vârsta victimei??? Este ireal totul… iar dumnealui mi-a mutilat fetita şi poate va scăpa… Credeţi că nu va mai repeta momentul lui de plăcere şi extaz???”, a scris Maria Cibian pe Facebook, într-un mesaj intitulat „Fără pedofili în autobuze!”.

Previous Story

Copil sfâșiat de 8 câini adus în stare gravă la Spitalul de Copii Brașov. Proprietarul în loc să-l ducă la spital, l-a luat acasă și i-a dat ceai

Next Story

Aeroportul Brașov. Wizz Air propune zboruri pe 15 rute internaționale. „Pentru început vom avea o medie de 40 de zboruri pe săptămână”