Succes! Brașovul are sportivă calificată la Jocurile Olimpice! Mihaela Hogaş: „Nu îmi vine să cred că am reușit imposibilul”

Last Updated on ianuarie 20, 2022 Brașovul este reprezentat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022 de patinatoarea Mihaela Hogaș, sportivă legitimată la Corona Brașov. Competiția va începe în mai puțin de două săptămâni.

Brașoveanca de 23 de ani va participa în două probe de patinaj viteză: 500 și 1000 m.

Succes! Brașovul are sportivă calificată la Jocurile Olimpice! Mihaela Hogaş: „Nu îmi vine să cred că am reușit imposibilul” 1
(foto csor.ro)

Dimineață am primit confirmarea de la Uniunea Internațională de Patinaj. Este un vis împlinit pentru Mihaela, care va participa în două probe: 500 și 1000 m. Este prima Olimpiadă mare la care va participa Mihaela”, a spus antrenorul sportivei, Bogdan Stănescu, citat de Pro Sport.

 „Visul copilăriei mele devine realitate”

Sunt foarte fericită! Visul copilăriei mele devine realitate. Sunt foarte emoționată și, deși am știut că am șanse reale, încă nu îmi vine să cred că am reușit «imposibilul».

Vreau să mulțumesc echipei mele, fără ei nu aș fi ajuns în acest punct. Mulțumesc antrenorului Bogdan Stănescu, implicarea și determinarea lui ne-a făcut pe toți să fim sportivi profesioniști.

Succes! Brașovul are sportivă calificată la Jocurile Olimpice! Mihaela Hogaş: „Nu îmi vine să cred că am reușit imposibilul” 1

Împreună am format o echipa frumoasă și simt că este a doua mea familie, iar această calificare a venit în urma muncii tuturor.

Mulțumesc clubului CSM Corona Brașov pentru toată susținerea de când am început patinajul viteză la 9 ani. Mulțumesc familiei și prietenilor mei.

Suportul, iubirea și susținerea lor m-au făcut să simt că sunt mereu acasă, chiar dacă mă antrenez în Germania. Mulțumesc tuturor oamenilor care au crezut în noi. Vă mulțumesc!”, a declarat Mihaela Hogaș.

Două noi recorduri naţionale

Parcursul excelent al Mihaelei din ultima perioadă a fost punctat de înregistrarea a două noi recorduri naţionale: 1:16.190 în proba de 1000 m, rezultat obţinut la Cupa Mondială de la Salt Lake City şi 38.370 în proba de 500 m la Cupa Mondială de la Calgary, ambele competiţii desfăşurate în luna decembrie 2021. Ambele competiţii au contat pentru acumularea de puncte în vederea calificării la JO, potrivit bzb.ro.

La Campionatul European de la Heerenveen, Olanda, desfăşurat la începutul acestui an, Mihaela Hogaş s-a situat pe locul 14 în proba de 500 m şi locul 15 în proba de 1000 m.

Previous Story

Brașov. 5.600 de apartamente vor primi facturi mai mici pentru încălzire. La București s-a dublat gigacaloria

Next Story

FELICITĂRI! Premiată de Klaus Iohannis: Braşoveanca autor al manualului după care învaţă paramedicii SMURD