FELICITĂRI! Premiată de Klaus Iohannis: Braşoveanca autor al manualului după care învaţă paramedicii SMURD

Plutonierul adjutant şef Lidia Bălan (subofiţer în cadrul Centrului Operaţional Judeţean) şi plutonier adjunct şef Cătălin Ciorescu (paramedic SMURD) au fost recompensaţi cu medalia „Meritul Sanitar” Clasa a III-a cu însemne pentru militari în semn de apreciere pentru importanta contribuţie şi profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Aceste recompense le-au primit ca urmare a implicării şi a profesionalismului de care au dat dovadă în timpul exercitării actului medical. Ar fi meritat, poate, întreg colectivul Inspectoratului să fie premiat într-un fel sau altul, dar, la un moment dat, cu siguranţă că toţi vor fi recompensaţi”, a declarat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, pentru bzb.ro.

FELICITĂRI! Premiată de Klaus Iohannis: Braşoveanca autor al manualului după care învaţă paramedicii SMURD 1

Mă simt mândră de această distincţie pe care am primit-o şi vreau să vă spun că tot ceea ce fac, fac cu dăruire şi implicare. Fără implicare n-aş fi putut să duc la bun sfârşit proiectele pe care le-am făcut în cadrul Inspectoratului”, a spus plutonier adjutant şef Lidia Bălan.

Angajata ISU Braşov spune că distincţia primită este meritul întregii echipe din care face parte şi nu ar fi putut realiza nimic fără colegii ei. Subofiţerul a dezvăluit şi care este proiectul de suflet pe care le-a dezvoltat la Centrul Operaţional Judeţean Braşov. „Ce m-a marcat şi pot să spun că sunt mândră este faptul că am avut posibilitatea de a participa, în 2016, la proiectul de elaborare a ediţiei a doua a manualului de prim ajutor calificat”, a mai spus subofiţerul ISU.

Lidia Bălan mai are un proiect drag, prin care au fost aduse la ISU Braşov motociclete pentru intervenţii în zonele în care este dificil să se ajungă cu alte mijloace de transport.

Previous Story

Succes! Brașovul are sportivă calificată la Jocurile Olimpice! Mihaela Hogaş: „Nu îmi vine să cred că am reușit imposibilul”

Next Story

Record. 19.105 de cazuri noi de COVID! Brașovul a terecut de 9 rată de infectare. Situația pe localități