Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după ce aflase că soțul său avea un copil cu o altă femeie

Last Updated on ianuarie 3, 2022 Polițista găsită împușcată în Brașov, chiar înainte să împlinească 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta este concluzia medicilor în urma examenului medico-legal, anunță Antena 3.

Potrivit medicilor legiști, polițista și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreapta. Glonțul a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete.

Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după ce aflase că soțul său avea un copil cu o altă femeie 1

În acest moment, este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească alcoolemia, dat fiind faptul ca pe masa era o sticla de vin goala și una începută.

De ce s-a sinucis polițista din Brașov

Înainte de a se ajunge la tragedie, Sabrina s-ar fi certat cu soțul ei, după ce a aflat că acesta a avut o relație anterioară din care a rezultat un copil, anunță wowbiz.ro.

Pentru că a simțit că lucrurile degenerează, bărbatul a ieșit din casă și l-a sunat pe tatăl soției sale să-i ceară ajutorul în aplanarea conflictului. Rămasă singura, Sabrina a luat arma din dotare și și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreapta.

Soțul a intrat în stare de șoc

Se pare că problemele Sabinei au început încă din copilărie când părinții ei au divorțat, ea fiind crescută de mamă până la 18, când a fost dată afară din casă de cea care i-a dat viață.

Tânăra s-a mutat la bunică, iar relația cu mama ei s-a răcit din ce în ce mai mult. În ultimii doi ani cele două nu și-au vorbit. Totuși, femeia a fost cea care a dat declarații despre ce s-ar fi întâmplat între ele, dar și despre cum și-a găsit ginerele în ziua fatidică.

Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a povestit mama fetei, potrivit spynews.

Previous Story

Brașov. O nouă pistă în cazul polițistei găsită împușcată în cap. Expert criminalist: biletul de adio nu impresionează criminaliștii

Next Story

Brașov. Noi detalii, Surse anchetă. Polițista s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă. Avea urme de pulbere arsă pe mâini