Brașov. Noi detalii, Surse anchetă. Polițista s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă. Avea urme de pulbere arsă pe mâini

Last Updated on ianuarie 4, 2022 Jurnaliștii de la Gândul au obținut noi detalii în cazul polițistei împușcate în cap.

Medicii legiști au stabilit primele concluzii în ceea ce privește cauza morții polițistei din Brașov. Rezultatele preliminare ale necropsiei au demonstrat că femeia s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă.

Brașov. Noi detalii, Surse anchetă. Polițista s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă. Avea urme de pulbere arsă pe mâini 1

Urmele de pulbere arsă care i-au fost găsite pe mână au dovedit, fără dubii, că ea este persoana care a apăsat pe trăgaci, spun surse judiciare pentru Gândul.

Potrivit surselor mai sus citate, polițista și-ar fi tras glonțul în tâmpla dreaptă. Ulterior, glonțul a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete. Mai mult, oamenii legii au identificat pe mâna Sabinei praf de pușcă, tânără prezentând în jurul plăgii arsuri, potrivit surselor mai sus citate.

Ulterior, legiștii urmează să facă examenul histopatologic pentru a fi prelevate mostre din fiecare organ în parte. În urma acestei proceduri se va stabili dacă tânăra consumase vreo substanță.

Sabina și-a pus capăt zilelor chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani, iar motivul ar fi fost un secret pe care l-a aflat despre soțul ei. Bărbatul, alături de tatăl Sabinei, au fost cei care au găsit-o pe polițistă fără suflare.

„El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”, a povestit mama Sabinei, despre soțul polițistei, potrivit wowbiz.ro.

Sabina lucra în Poliție din 2016, la început fiind încadrată cu grad de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, ocupând funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod, anunță Kanal D.

Previous Story

Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după ce aflase că soțul său avea un copil cu o altă femeie

Next Story

Avionul mai așteaptă. Ministrul Transporturilor: „Vom ajunge pe autostradă la Braşov întâi dinspre Sibiu şi după aceea dinspre Bucureşti”