A fugit din Brașov? Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională, este de negăsit după condamnarea definitivă la închisoare

Last Updated on ianuarie 22, 2022 Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională de Poliția Română pentru că este de negăsit după condamnarea definitivă de vineri.

Fostul patron al FC Brașov trebuie să execute o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, anunță G4Media.

A fugit din Brașov? Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională, este de negăsit după condamnarea definitivă la închisoare 1

Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, din nou în închisoare

Dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei conform prezentei. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare în apel rămân în sarcina statului.

Definitivă. Pronunţată azi, 21.01.2022, prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei“, se arată în hotarârea 62/2022 21.01.2022, prezentată de Digi Sport.

Afaceristul ar fi tras cu o armă de vânătoare în roţile propriei maşini când a observat că la una avea pană. El ar fi făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său.

Ioan Neculaie a fost patronul lui FC Brașov, echipă cu care a reușit să ajungă în cupele europene

A fugit din Brașov? Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională, este de negăsit după condamnarea definitivă la închisoare 2

În 2010 era considerat cel mai bogat brașovean, însă FC Brașov a ajuns să dispară, în urma falimentului! În noiembrie 2017, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor, anunță RTV.

Previous Story

Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Brașov, se întoarce în închisoare! Pedeapsa dictată de judecători

Next Story

Brașov. Rata de infectare a depășit 11. Situația pe localități