Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Brașov, se întoarce în închisoare! Pedeapsa dictată de judecători

Last Updated on ianuarie 21, 2022 Ioan Neculaie (64 de ani), fostul patron al celor de la FC Brașov, se va întoarce în spatele gratiilor. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat, vineri, în dosarul în care omul de afaceri a fost acuzat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Instanţa a decis ca Ioan Neculaie să primească o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare cu executare, informează romaniatv.net.

Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Brașov, se întoarce în închisoare! Pedeapsa dictată de judecători 1

În 2017, Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de închisoare, însă la doar un an distanță avea să fie eliberat condiționat.

Ioan Neculaie a fost patronul lui FC Brașov, echipă cu care a reușit să ajungă în cupele europene. În 2010 era considerat cel mai bogat brașovean, însă FC Brașov a ajuns să dispară, în urma falimentului!

În noiembrie 2017, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor.

Previous Story

Record. 19.105 de cazuri noi de COVID! Brașovul a terecut de 9 rată de infectare. Situația pe localități

Next Story

A fugit din Brașov? Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională, este de negăsit după condamnarea definitivă la închisoare