„Pe românește… mi se pare furăciune pe față”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați într-o parcare din Poiana Brașov

Last Updated on decembrie 13, 2021 Pentru câteva zile, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în Poiana Brașov, unde și-au dorit să se relaxeze înainte de a se întoarce din nou la muncă.

După ce s-au bucurat de peisaj, cei doi au oprit într-o parcare privată, acolo unde se aflau câteva tarabe cu bunătăți. Când au plecat, Gabriela Cristea și soțul ei au avut parte de o surpriză neplăcută.

„Pe românește… mi se pare furăciune pe față”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați într-o parcare din Poiana Brașov 1

Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena Stars a fost deranjată de faptul că aparatul din parcare nu dă rest, astfel că mulți nu au suma fixă pentru a plăti, iar banii rămân în aparatul respectiv, scrie libertatea.

„Suntem în Poiana Brașov și am venit și noi aici, la târg. Am avut o surpriză extrem de neplăcută, în sensul că… Suntem aici într-o parcare, cred că e privată, costă 3 lei pe oră sau 24 de lei 24 de ore. Nu costul ne deranjează, ci faptul că acest aparat nu dă rest.

Pe românește… mi se pare furăciune pe față. Știu că o îmi zică cineva și pentru 2 lei diferență… Ideea e că e foarte mișto în Poiana Brașov și sunt câteva lucruri care strică toată atmosfera asta”, a spus Gabriela Cristea, citată de cancan.ro.

Și soțul vedetei, Tavi Clonda, a fost nemulțumit de această situație. „E japcă. Nu ai… pui 10 lei”, a spus artistul.

Previous Story

Video Brașov. Colindători cu boxa amendați de Poliția Locală

Next Story

Şoferiţă din Braşov, fără permis, prinsă de poliţişti cu peste 100 de km/h, prin localitate