Video Brașov. Colindători cu boxa amendați de Poliția Locală

Last Updated on decembrie 9, 2021 Zilele acestea au pornit pe străzi colindători cu boxa. La Brașov și București s-au dat deja primele amenzi.

ELECTRA GHIZA jurnalist:În mai toate orașele mari ale țării au apărut astfel de impostori. Indivizi care n-au nicio legătură cu tradiția colindatului.

Trist este că sunt semeni de-ai nostri care apreciază acest spectacol sinistru si dau bani așa-zișilor colindători, al căror singur merit e că dau la maximum volumul boxei.

Imaginile de mai jos au fost filmate în centrul Brașovului dar reprezentația a fost repede intreruptă de polițiștii locali care i-au alungat pe ticăloși”.

Vezi aici Video:

Primaria Sectorului 6, București: Ei sunt o parte din “colindătorii” cu boxe care au perturbat liniștea publică în ultimele zile, în câteva zone din sectorul 6.

Video Brașov. Colindători cu boxa amendați de Poliția Locală 1 Video Brașov. Colindători cu boxa amendați de Poliția Locală 2 Video Brașov. Colindători cu boxa amendați de Poliția Locală 3

Din pacate pentru ei, au fost amendați de către politiștii locali.
Astfel, doar în ultimele 3 zile, au fost date aproape 40 de amenzi, în valoare de peste 10.000 lei.
Colindătorii sunt așteptați în Sectorul 6 pe modul tradițional, însă nu cu boxe setate la nivel maxim și cu playlist cu muzică diversă!

Previous Story

Foto/Video Brașov. Fată mutilată găsită în pădurea de la Noua

Next Story

„Pe românește… mi se pare furăciune pe față”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați într-o parcare din Poiana Brașov