Şoferiţă din Braşov, fără permis, prinsă de poliţişti cu peste 100 de km/h, prin localitate

Last Updated on decembrie 13, 2021 O tânără de 23 de ani din Braşov a fost depistată de poliţiştii prahoveni în timp ce conducea cu 108 km/h prin localitate. Şoferiţa nici măcar nu avea permis de conducere.

A ajuns în dreptul localităţii Băneşti, din judeţul Prahova, la miezul nopţii. Aici, conducătoarea auto a fost oprită de poliţişti, deoarece aceştia au constatat că rula cu 108 kilometri la oră, viteză care depăşeşte limita din localitate. Când i-au solicitat actele, poliţiştii au aflat că tânăra nu are permis de conducere, informează adevarul.ro.

Şoferiţă din Braşov, fără permis, prinsă de poliţişti cu peste 100 de km/h, prin localitate 1

Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Șofer prins beat criță, pe Ocolitoare. Un altul a fost reținut 24 de ore

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, ieri noapte, pentru control, un bărbat în vârstă de 54 ani care șofa pe Ocolitoarea Brașovului, fiind în stare avansată de ebrietate.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,49 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au deschis dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, transmite mytex.ro.

Tot ieri, în jurul orei 08.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control un tânăr în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe strada Zaharia Stancu din municipiul Brașov, iar la testare a avut 0,68 mg/l alcool pur. Mai mult, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.
Prin urmare, l-au reținut pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Câteva minute mai târziu, polițiștii au depistat un bărbat de 39 ani care conducea o autoutilitară pe strada Zizinului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În jurul orei 15.25, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au oprit un tânăr de 27 ani, din județul Prahova, care conducea un autovehicul pe raza localității Hărman, iar la verificarea cu etilotestul a rezultat că avea 0,27 mg/l alcool pur.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Cu puțin înainte de orele 21.00, un șofer a fost depistat pe str. Cărămidăriei cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 22.00, polițiștii au tras pe dreapta un bărbat care conducea un autovehicul pe DJ 104A, pe raza localității Hârseni din județul Brașov, iar etilotestul a indicat 0,61 mg/l alcool pur.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Previous Story

„Pe românește… mi se pare furăciune pe față”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați într-o parcare din Poiana Brașov

Next Story

Brașov. Apă murdară la robinet. Ce spune compania Apa