O șoferiță care mergea spre Brașov a băgat în spital o familie întreagă. “Victimele au fost transportate la spital”

Last Updated on decembrie 6, 2021 O familie a ajuns la spital, după ce o șoferiță de doar 19 ani a provocat un accident în lanț. Pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Valea Mare Pravă, tânăra a pierdut controlul mașinii într-o curbă şi a intrat violent în mașina care venea din sens opus. O a treia mașină care circula în spatele ei a intrat inevitabil în autoturismele avariate.

Şoferiţa de 19 ani circula din direcţia Câmpulung spre Braşov. Într-o curbă la dreapta, în urcare, în condiţii de carosabil umed, tânăra a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de o femeie de 34 de ani, din Dârmăneşti.

O șoferiță care mergea spre Brașov a băgat în spital o familie întreagă. "Victimele au fost transportate la spital” 1

Un copil şi trei adulţi au ajuns la spital Ulterior, un alt autoturism, care se deplasa în spatele primului (tot pe direcţia Câmpulung spre Braşov), condus de un tânăr de 20 de ani, din Albeştii de Muscel, a intrat în coliziune cu primul autovehicul (aflat în urcare), după care a izbit celălalt autovehicul (cel care se deplasa din sens opus, condus de femeia de 34 de ani). Patru persoane au fost rănite, anunță Adevarul.

“Victimele au fost transportate la spital de către paramedicii SMURD şi un echipaj SAJ”, precizează ISU Argeş.

Este vorba despre şoferiţa de 34 de ani, din Dârmăneşti; pasagerul dreapta faţă, de 30 de ani, din Dârmăneşti; şi un băiat de 6 ani, aflaţi în al doilea autoturism, precum şi de tânăra de 19 ani care conducea prima maşină şi pasagera sa care se afla pe scaunul din dreapta (faţă), o tânără de 18 ani, din Câmpulung.

“Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut“, precizează IPJ Argeş.

Potrivit Realitatea, aceeaşi femeie a mai provocat anul trecut un accident: a intrat în plin în maşina poliţiei care a ars în întregime.

Localnicilor le este frică de șoferița teribilistă după aceste două accidente și sunt de părere că n-ar mai trebui ca femeia să mai conducă vreodată.

Previous Story

Brașov. Ăsta „noroc” de Crăciun. Bărbat atacat de viperă … în decembrie. Ce spune Salvamont

Next Story

Foto Brașov. Trei brățări dacice excepționale descoperite la rădăcina unui copac,