(Video) Proiect inedit. Filarmonica Brașov alături de Vița de Vie

Last Updated on noiembrie 22, 2021 Concerte online, alături de artiști de renume din lumea muzicii ușoare românești, reprezintă noul proiect al Filarmonicii Brașov.

Primul concert al seriei a fost deja înregistrat și i-a avut ca protagoniști pe cei din formația Vița de Vie, alături de orchestra Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, informează G4media. 

Instituția de cultură brașoveană va realiza o serie de înregistrări video, alături de artiști rock, pop sau jazz, care vor fi invitați să interpreteze piese din repertoriul lor alături de membrii orchestrei Filarmonicii.

„Mergem pe ideea unui proiect pe care l-am văzut și în America, în care trupe cunoscute sau artiști cunoscuți realizează niște înregistrări mai mult acustice, într-un cadru intim – cum ar fi o bibliotecă sau o sufragerie – și donează aceste evenimente către o cauză. Noi am creat un cadru intim în Sala Patria, pe scena noastră.

Cu ce diferă proiectul nostru este că noi aducem și orchestra alături de aceste formații. (…) Avem o discuție de principiu cu anumite cinematografe din țară, să ruleze mici clipuri ale Filarmonicii Brașov înainte de începerea filmului. Am lansat deja toate canalele Amplify Concerts pe Youtube, pe Facebook, pe Instagram.

Avem inclusiv o pagină pe filarmonicabrasov.ro. În curând vor fi încărcate tot mai multe materiale”, a precizat managerul Filarmonicii Brașov, Ioan-Dragoș Dimitriu.

Previous Story

Brașov: Un megacomplex hotelier de 4 stele va fi ridicat la Săcele. Complexul va avea 7 clădiri

Next Story

Brasov: 90 de castr vor ajunge în Munții Făgăraș pentru a purifica apa și a preveni inundaţiile