Brașov: Un megacomplex hotelier de 4 stele va fi ridicat la Săcele. Complexul va avea 7 clădiri

Last Updated on noiembrie 22, 2021 Un hotel de 4 stele urmează să fie ridicat la Săcele. Complexul va fi amplasat pe un teren în suprafață de 26700 mp, în zona Vălășoaia – Babarunca.

Va cuprinde spații de cazare, spații alimentație publică, spații de petrecere a timpului liber și de agrement, informează saceleanul.ro.

Brașov: Un megacomplex hotelier de 4 stele va fi ridicat la Săcele. Complexul va avea 7 clădiri 1

Teritoriul luat în considerare pentru construirea obiectivului se află situat în Săcele, pe DN1A, zona Vălășoaia, cu acces la un drum de exploatare (DE 2869) în lățime de 4,00 m și un front de 127,00 m.

Drumul de exploatare are acces la DN1A, distanța de la parcela de teren studiat până la drumul național este de aproximativ 195,00 m cu traversarea râului Tărlung.

Complexul hotelier propus va fi constituit din șapte clădiri astfel:

  • Trei unități de cazare cu un regim de înălțime P+ 2+ M și 160 locuri cazare fiecare
  • Hotel/restaurant cu niveluri retrase ,un regim maxim de P+ 6 +M+ parcaj subteran doua niveluri. Acesta va cuprinde 340 locuri cazare , 150 locuri restaurant, 40 locuri bar, sali conferinte și alte spații conexe;
  • Hotel/restaurant cu niveluri retrase, un regim maxim de înălțime P+6+M + parcaj subteran doua niveluri. Acesta va cuprinde 580 locuri cazare , 200 locuri restaurant, 40 locuri bar, 60 locuri bistro , centru spa , sali conferinte și alte spații conexe;
  • Restaurant cu un regim de inaltime P+ 1 ce va cuprinde 250 locuri;
  • Club/terasa cu un regim de înalțime P ce va cuprinde 80-100 locuri lamese, spații agrement și alte spații conexe.

S-au prevăzut un număr de 385 locuri de parcare din care 135 locuri la nivelul solului și 250 locuri subteran. De asemenea sunt și minim două locuri parcare pentru autocare.

Previous Story

Video Brașov. Șofer inconștient. A făcut stânga, pe 4 benzi, pe interzis. „Uite ce se duce”

Next Story

(Video) Proiect inedit. Filarmonica Brașov alături de Vița de Vie