Video Brașov. Șofer inconștient. A făcut stânga, pe 4 benzi, pe interzis. „Uite ce se duce”

Last Updated on noiembrie 22, 2021 Un șofer din Bacău a fost filmat conducând pe contrasens în Brașov, în Centrul Civic. De pe Bulevardul Victoriei, şoferul face stânga pe interzis și îşi continuă drumul pe Mihai Kogălnicenu, spre Toamnei.

Şoferul „a tăiat” patru benzi, s-a trecurat printre maşinile care circulau regulamentar şI a mers pe contrasens zeci de metri. Au fost 19 secunde de „andrenalină”, în orice moment, bărbatul ar fi putut produce un accident.

Video Brașov. Șofer inconștient. A făcut stânga, pe 4 benzi, pe interzis. „Uite ce se duce” 1

Polițiștii s-au sesizat din oficiu. „În urma apariției în mediul online a unor imagini în care poate fi observat un autoturism ce se deplasează pe bulevardul M. Kogălniceanu din municipiul Brașov, fără a respecta semnificația indicatorului rutier „obligatoriu la dreapta”, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificarea conducătorului auto și aplicarea prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov, citați de bzb.ro.

Dacă va fi prins, şoferul inconştient va fi amendat şi va rămâne fără permis pentru 120 de zile.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul

Next Story

Brașov: Un megacomplex hotelier de 4 stele va fi ridicat la Săcele. Complexul va avea 7 clădiri