(Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul

Last Updated on noiembrie 20, 2021 Un șofer din Brașov a fost implicat ieri într-un accident mortal pe raza localității Axente Sever, județul Sibiu. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune, iar în urma impactului șoferul mașinii a murit.

Persoana decedata este un medieșean în vârstă de 51 de ani. Șoferul camionului este un brașovean în vârstă de 50 de ani, anunță Ora de Sibiu. Acesta din urma nu a suferit vătămări corporale.

(Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul 1

,,DN 14, Axente Sever, trafic blocat total din cauza unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune între un autoturism condus spre Mediaș si un camion condus spre Sibiu.

Din păcate, șoferul autoturismului a decedat în urma coliziunii. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit novatv.ro.

(Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul 2 (Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul 3 (Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul 4

„La sosirea forțelor la fața locului, din păcate șoferul autoturismului prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajul de pompieri militari a intervenit pentru descarcerarea acestuia”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Vezi aici Video>

Previous Story

(Video) Allen Coliban la emisiunea lui Florin Călinescu. „Traficul este o nenorocire… Aeroportul trebuie construit”

Next Story

Video Brașov. Șofer inconștient. A făcut stânga, pe 4 benzi, pe interzis. „Uite ce se duce”