(Video) Allen Coliban la emisiunea lui Florin Călinescu. „Traficul este o nenorocire… Aeroportul trebuie construit”

Last Updated on noiembrie 19, 2021 Primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost invitat miercuri seară în emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV.

Florin Călinescu s-a arătat surprins de cum s-a dezvoltat zona Coresi, dar a pus problema modului în care se poate ajunge în Brașov, anunță mytex.ro.

(Video) Allen Coliban la emisiunea lui Florin Călinescu. „Traficul este o nenorocire... Aeroportul trebuie construit” 1

Traficul este «o nenorocire»”, a catalogat omul de televiziune, precizând că nu are speranțe ca în următorii 10 ani să se schimbe ceva. „Dar aeroportul trebuie construit”, a adăugat el.

Primarul nu a putut oferi un termen de când ar putea fi folosit acest aeroport, dar a vorbit despre un alt proiect: Autobuze care să-i preia pe turiști de la gară și să-i ducă direct în Poiana Brașov, pentru a încuraja circulația cu trenurile.

Florin Călinescu a precizat că este foarte enervant să fie trimis pe DN 1A, din cauza aglomerației de pe DN 1, deoarece se ocolește foarte mult pentru a ajunge de la Brașov la București.

„Să ne păstrăm optimismul”, a răspuns primarul, susținând că sunt fonduri pentru a ne gândi la autostrăzi.

Cei doi au vorbit și despre investițiile pentru construirea de noi spitale, despre învățământ, fiind adus în discuție conceptul de învățământ dual, precum și despre sport, primarul vorbind despre „un stadion nou”.

Florin Călinescu a spus că, după ce renunță la televiziune, vrea să desprindă Poiana Brașov de Brașov și să ia soarta localității în mâinile sale și ale celor din stațiune, pentru dezvoltarea zonei.

Vezi aici Video:

Previous Story

Premieră în Brașov. Luminițe de Crăciun și în cartiere. Bonus: „Patinoar gratuit de Crăciun!”

Next Story

(Foto/Video) Șofer din Brașov, accident mortal pe DN14. S-a răsturnat cu camionul