Premieră în Brașov. Luminițe de Crăciun și în cartiere. Bonus: „Patinoar gratuit de Crăciun!”

Last Updated on noiembrie 18, 2021 După ce a anunțat că va împodobi brazi în cartiere, Primăria din Brașov spune că extinde iluminatul festiv de Sărbători în acest an și în cartier.

Motivul? Primăria susține că vrea ca, în pandemie, să limiteze aglomerația din centru orașului, potrivit G4Media.

Premieră în Brașov. Luminițe de Crăciun și în cartiere. Bonus: „Patinoar gratuit de Crăciun!” 1

Viceprimarul Flavia Boghiu a declarat că ”anul acesta la Brașov sărbătorile de iarnă vor arăta altfel decât în anii anteriori, pentru că ducem magia sărbătorilor și în cartiere, unde vom avea și brazi de crăciun, lumini și decorațiuni specifice. Pe lânga asta, anul acesta, brașovenii vor avea acces gratuit la patinoarul pe care urmează să îl amplasam în P-ța Sf. Ioan”.

Flavia Boghiu:Patinoar gratuit de Crăciun!
Mă bucură să vă anunț că iarna aceasta, mai exact în perioada 29 noiembrie – 28 februarie, brașovenii vor avea la dispoziție un patinoar de 300 mp, cu acces gratuit, în Piața Sf. Ioan.

Premieră în Brașov. Luminițe de Crăciun și în cartiere. Bonus: „Patinoar gratuit de Crăciun!” 2

Sunt sigură că sunt mulți copii care, asemeni mie, nu au avut șansa de a învăța să patineze. Pentru aceștia, și nu numai, sper ca acest an să le rămână în amintire ca anul în care s-au bucurat de cele mai frumoase momente alături de părinții, bunicii sau prietenii lor.

Conceptul Crăciunului din acest an la Braşov este despre oameni, comuniune și comunitate. Fie că este vorba de un pahar de vin fiert băut cu vecinii la o poveste lângă Bradul din cartier, fie de după-amiezele petrecute cu părinții la patinoar, ori de plimbări de seara în doi în zonele amenajate din Centrul vechi și Parcul Titulescu, sper ca de Crăciun să redescoperim că avem mai multe lucruri care ne leagă, decât cele care ne separă.

Ne dorim să contribuim la aceste sărbători de iarnă, ca ele să fie un strop de alinare pentru cei care au avut de suferit și care încă suferă de pe urma pandemiei și să redăm speranța unui viitor mai blând.
Să fim bine!

Previous Story

Tinerii din Brașov să pună bani deoparte. Allen Coliban a semnat și cu Electric Castle, după Untold

Next Story

(Video) Allen Coliban la emisiunea lui Florin Călinescu. „Traficul este o nenorocire… Aeroportul trebuie construit”