Deputatul brașovean Andronache Gabriel: „Luni, 15 NOIEMBRIE! Un moment special pentru Brașov. Revolta din 1987 va fi evocată în Parlamentul României”

Last Updated on noiembrie 15, 2021 Revolta de la Brașov va fi evocată în Parlamentul României, grație legii 215/2021.

Deputatul brașovean Andronache Gabriel (PNL): „Luni, 15 NOIEMBRIE! Un moment special pentru Brașov.
Prin efectul Legii 215/2021 evocarea revoltei brașovene din 15 Noiembrie 1987 a devenit obligatorie la nivelul autorităților publice fundamentale pentru statul român, în fiecare an.

Deputatul brașovean Andronache Gabriel: „Luni, 15 NOIEMBRIE! Un moment special pentru Brașov. Revolta din 1987 va fi evocată în Parlamentul României” 1

În calitate de lider de grup am solicitat in numele colegilor deputați liberali marcarea și evocarea revoltei brașovenilor din 1987 în plenul Camerei Deputaților.

Solicitarea a fost aprobată (foto).
Deputatul brașovean Andronache Gabriel: „Luni, 15 NOIEMBRIE! Un moment special pentru Brașov. Revolta din 1987 va fi evocată în Parlamentul României” 2
În acest an ne limităm la un moment de evocare (din cauza pandemiei).

Anul viitor avem speranța că Parlamentul va organiza o ședință specială dedicată evocării revoltei anticomuniste de la Brașov din 15 Noiembrie, după ce vom fi lăsat pandemia în urmă!

Așteptăm luările de cuvânt ale reprezentanților grupurilor parlamentare!

Previous Story

Brașov. Cât costă cei 11 Brazi de Crăciun și unde vor fi împodobiți în cartiere

Next Story

Marian Godina: „Pentru mulți dintre brașoveni, 15 Noiembrie reprezintă doar numele unui bulevard din oraș. 15 Noiembrie 1987 este o dată care nu trebuie uitată”