Brașov. Poluator învins de locuitorii din Avantgarden3! Mihai Nanu: „Am reușit”

Last Updated on noiembrie 24, 2021 Locuitorii din Avantgarden3 Brașov au reușit să blocheze reautorizarea unui poluator important din zonă, este vorba de o stație de betoane.  Societatea comercială, rămasă deja fără autorizare, mai poate funcționa doar cât timp este instituită starea de alertă pe teritoriul României.

Mihai Nanu:Am reușit‼️
După mai bine de un an în instanță, am câștigat procesul cu FINCODRUM, stația de asfalt din Bartolomeu. Cât de importantă a fost implicarea comunității în acest demers!”

Brașov. Poluator învins de locuitorii din Avantgarden3! Mihai Nanu: „Am reușit” 1
(foto investigatoria.ro)

Curtea de Apel Brașov, Secția Contencios Administrativ și Fiscal, în numele legii decide:
“Respinge cererile de recurs formulate de reclamanta Societatea FINCODRUM SA și intervenienții CIOCOIU CONSTANTIN și DIGAN ANDREI MIHAI, în nume propriu și ca reprezentanți ai salariaților Societății FINCODRUM SA, împotriva sentinţei civile nr.

Brașov. Poluator învins de locuitorii din Avantgarden3! Mihai Nanu: „Am reușit” 2

995/CA/04.12.2020 pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, pe care o menţine.

Definitivă.
Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. (2) Cod de procedură civilă astăzi, 23.11.2021

Previous Story

Kaufland Brașov a dat jos gardurile de la intrare cu care erau separați vaccinații de nevaccinați

Next Story

Brașovul, în programul de guvernare PSD-PNL-UDMR: tren metropolitan, stație CFR la aeroport, autostradă spre Sibiu, Țara Făgărașului se „unește” cu Sibiul